Referenties

Ermioni wist je het gevoel te geven de ruimte te hebben om zelf te kunnen kiezen en kon tóch doorpakken. Een hele prettige combinatie. Én met gevoel voor humor, hetgeen soms bij zware onder-/voorwerpen onontbeerlijk is. Bedankt!

R. Winkel, Heemstede

“Als kunstenaar ben ik chaotisch van aard. Laat ik zeggen dat netheid me niet in de genen zit. Bij mijn atelier past dit, maar de chaos had ook zijn weg gevonden in mijn huissfeer. Ermioni is gekomen en naast dat het hele gezellige middagen zijn geweest heeft ze ook mijn huis geheel op orde gebracht. Het viel mij niet altijd makkelijk, maar met vriendelijke edoch ferme hand heeft zij mij begeleid in het opzetten van een werkbaar systeem in mijn huishouden. Ik geniet er nog elke dag van.”

E. Poort, Wassenaar

“Toen ik eens flink door mijn huis moest gaan om op te ruimen heb ik Ermioni ingehuurd.  Zij hielp mij orde op zaken te stellen en met een nieuwe blik naar al mijn spullen en hun nut te kijken. Hmmm, dan kan er veel weg, maar gelukkig begreep ze ook dat sommige niet nuttige dingen een hele mooie waarde hebben en zo bleef wat waardevol was voor mij behouden. Vaak reed zij voor mij naar de dump of tweedehands zaak zodat de spullen niet nogmaals door mijn handen gingen. Dat was wel verstandig.

Met een hulp als Ermioni wordt zo’n klus een feestje. Zij heeft veel tips , heel veel energie en is bereid alles aan te pakken.”

E. de Jong, Haarlem

 

“Ergens las ik dat je eens in de 20 jaar moet opruimen. Dat werden er bij mij inderdaad 20 en ondanks het feit dat ik netjes ben te noemen, wist ik dat ik een duw nodig had. Via een zeer vertrouwde aanbeveling deed Ermioni haar entree bij mij en ik heb genoten van haar hartelijke aanwezigheid. De boxruimte is bijna leeg, de boekenkast geschoond en doordat je zo doelgericht te werk gaat, wordt het nemen van beslissingen steeds makkelijker. Kijk eens rond in je keuken welke apparaten je nooit meer gebruikt! En alles wordt meteen afgevoerd, heerlijk. Weg is weg, niet meer over nadenken.”

“Het is een plezier mevrouw POEF in huis te hebben. Van harte aanbevolen.”

L. Gelderman, Amsterdam