Wie is POEF?

organisingbannerMijn naam is Ermioni en ik woon met mijn gezin in het mooie Haarlem. Ik laat graag mensen weer thuiskomen in hun eigen omge-ving. Op praktisch doordachte wijze, maar ook speels en intuïtief.

Door mijn achtergrond als jurist bij de Immigratie- en Natura-lisatiedienst, als “General Manager of our Household” (zowel in Nederland als Duitsland), als conferentie-secretaresse en personal assistant, heb ik veel ervaring gekregen in het structureren van complexe situaties, administraties en (bedrijfs-) huishoudens. Na jarenlang kennissen op vrijwillige basis te hebben geholpen met het organiseren van hun woon/werkplek, heb ik in 2013 besloten van mijn passie mijn werk te maken. Begin 2014 ben ik lid geworden van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Tevens volg ik op dit moment de Leergang Senior Professional Organi-zer bij de School voor Organizing (SvO).

Behalve voor organiseren heb ik een grote liefde voor stijldansen: daarom nodig ik u graag uit om samen te gaan “dansen door uw spullen”!